mkk_banner_100x1200

Hírek fordított időrendben ...

 • 2019.09.02: Tulajdonjogi igényt jelentettek be a Magyar Államra

  Jogilag megalapozott igényt jelentett be egy honfitársunk a Magyar Állam tulajdonjogára. A bejelentés közzétételével a Magyar Köztársaság Képviseletét bízta meg. Az első tulajdonos várja a magyar társadalom tagjait teljes jogú társtulajdonosként, akik a Magyar Köztársaság Képviseleténél nyújthatják be a tulajdonosi igényüket, miután a Képviselet kidolgozta az igények fogadásának rendjét, ami várhatóan egy-két hetet vesz igénybe. Az igénybejelentés teljes szövege itt olvasható.

 • 2019.05.26: Az új személyazonosító igazolvány kibocsátás előkészítése elindult.
 • 2019.05.25: A határidő lejárt, egyetlen tagállam sem emelt kifogást.
 • 2019.04.04: Az EU tagállamainak értesítése az új személyazonosító igazolványról 2019.04.15-ig. 30 nap határidő a reagálásra.
 • 2019.02.17: A személyazonosító igazolvány grafikai tervezésére kiírt pályázat sikeresen lezárult.
 • 2019.02.02: Nyílt pályázat kiírása az új személyazonosító igazolvány grafikai tervezésére. Határidő:2019. február 17
 • 2019.02.01: A Magyar Köztársaság Képviselete új személyazonosító igazolvány kibocsátásáról döntött.

  A Magyar Köztársaság Képviselete, mint a törvényes magyar állam, a Magyar Köztársaság, jelenleg egyetlen törvényes és hivatalos szerve (a továbbiakban|Képviselet) új személyazonosító igazolvány kibocsátásáról döntött annak érdekében, hogy megszüntesse azt a jogellenes állapotot, hogy a magyar állampolgárok, akik jog szerint jelenleg is a Magyar Köztársaság állampolgárai, nem tudják a lejáró személyazonosító igazolványukat az állampolgárságuknak megfelelő „Magyar Köztársaság” feliratú okmányra cserélni, ezért kénytelenek elfogadni a törvényes magyar állam jogrendjét sértő „Magyarország” feliratú okmányt.

 • 2018.11.06: A Magyar Köztársaság Képviselete levelet adott át Judith Sargentininek.

  A Magyar Köztársaság Képviselete személyesen adta át Brüsszelben az Európa Parlamentnek, ezen belül Judith Sargentini asszonynak szóló levelét, amelyet visszaigazoltan át is vettek.

 • 2018.04.12: A Magyar Köztársaság Képviselete felkérte az ENSZ Főtitkárát a Biztonsági Tanács összehívására

  A Magyar Köztársaság Képviselete, mint a törvényes magyar állam, a Magyar Köztársaság törvényes és hivatalos képviselője, levélben fordult az ENSZ főtitkárához, és kérte az ENSZ Biztonsági Tanács összehívását a Magyar Állam megszállása ügyében. Erre a megszálló hatalom felgyorsított népirtási és lakosságcsere programja, valamint a megszállásnak a törvényesség látszatának szintjéről várhatóan a fizikai erőszak szintjére való emelése miatt lett szükség. Ezt egy esetleges törvénytelenül kihirdetett “szükségállapot”, esetleg “rendkívüli állapot" bevezetésével valósíthatják meg, melyre közvetett bizonyítékok a NAV és a parlamenti őrség indokolatlan mértékű felfegyverzése, a TEK fegyverzetének katonai szintre emelése, valamint az óvodák és iskolák terv szinten való felkészítése erre az állapotra. A levél tartalma az itt olvasható.

 • 2017.09.07: Jancsó Miklós Manó lemondott a képviseleti tagságáról, így a Képviselet létszáma ettől fogva 2 fő.
 • 2015.09.08: A hazánkban nagykövetséggel jelen levő államok és nemzetközi szervezetek tájékoztatása.
 • 2015.09.01: A Magyar Köztársaság Képviseletének megalakulása.

(C) Magyar Köztársaság Képviselete 2015-2019
Minden jog fenntartva.