mkk_banner_100x1200

Hírek fordított időrendben:

 • 2018. november 6: A Magyar Köztársaság Képviselete személyesen adta át Brüsszelben az Európa Parlamentnek, ezen belül Judith Sargentini asszonynak szóló levelét, amelyet visszaigazoltan át is vettek.
 • 2018. április 12: A Magyar Köztársaság Képviselete felkérte az ENSZ Főtitkárát a Biztonsági Tanács összehívására

  A Magyar Köztársaság Képviselete, mint a törvényes magyar állam, a Magyar Köztársaság törvényes és hivatalos képviselője, levélben fordult az ENSZ főtitkárához, és kérte az ENSZ Biztonsági Tanács összehívását a Magyar Állam megszállása ügyében. Erre a megszálló hatalom felgyorsított népirtási és lakosságcsere programja, valamint a megszállásnak a törvényesség látszatának szintjéről várhatóan a fizikai erőszak szintjére való emelése miatt lett szükség. Ezt egy esetleges törvénytelenül kihirdetett “szükségállapot”, esetleg “rendkívüli állapot"  bevezetésével valósíthatják meg, melyre közvetett bizonyítékok a NAV és a parlamenti őrség indokolatlan mértékű felfegyverzése, a TEK fegyverzetének katonai szintre emelése, valamint az  óvodák és iskolák terv szinten való felkészítése erre az állapotra. A levél tartalma az itt olvasható.

 • 2017. szeptember 7: Jancsó Miklós Manó lemondott a képviseleti tagságáról, így a Képviselet létszáma mától fogva 2 fő.
 • 2016. szeptember 1: Egy éves a Magyar Köztársaság Képviselete, így a Magyar Állam nem csak de jure, hanem de facto is létezik!
 • 2015. szeptember 9: A Magyar Köztársaság Képviselete weboldalának publikus megjelenése.
 • 2015. szeptember 8: A nemzetközi szervezetek és képviseletek tájékoztatása.
 • 2015. szeptember 1: A Magyar Köztársaság Képviseletének megalakulása.
 • 2014. október 12: Minden önkormányzati képviselői mandátum végleg lejárt, ezzel végleg megszűnnek az önkormányzatok, és nincsenek többé a polgármesterek
 • 2014. április 6: Minden képviselői mandátum végleg lejárt, ezzel végleg megszűnt az országgyűlés és vele a kormány
 • 2012. január 1: Egy illegális magánszervezetet veszi át a hatalmat a magyar állam intézményeinek megszállásával, ezzel alkotmány elleni puccsot hajtanak végre, amivel kezdetét veszi az alkotmányos válság. Ettől kezdve törvénytelenül és jogellenesen működik minden hivatal, és testület, amely az érvénytelen Alaptörvényből, vagy más érvénytelen jogalapra
[főoldal] [tevékenység] [nyilatkozatok] [határozatok] [irattár] [hírek] [jogi hátter] [rólunk] [kapcsolat] [english]

(C) Magyar Köztársaság Képviselete 2015-2019
Minden jog fenntartva.